maanantai 13. tammikuuta 2014

Vähiin käy ennenkuin loppuu...

Tällä erää viimeisen Shanghai-viikonlopun räpsyjä kännykästä. Huomenna aamulla 8:50 starttaa kone kohti kotia. Tai ensin kohti Pekingiä. Ja sitten kodin yli Arlandaan. Ja sitten vasta tiistai-illalla Helsinkiin ja Tampereelle.

Raikas ilma, lenkkipolut (taisin ehkä lupautua lähtemään juoksemaan Wieniin puolimaratonille huhtikuussa...), ruisleipä, maitorahka, parturi, Vaasa, kaverit, kirjanpidon jatkokurssi (...), kuntosali, omat vaatteet, kunnollinen petauspatja, polkupyörä, perhe, ruuanlaitto, itse siivoaminen ja noin niinkuin ehkä astetta tylsempi elämä odottavat. Arki odottaa. Ja täytyy kyllä sanoa, että minäkin odotan sitä.

The Bund kirpasakkana tammikuisena sunnuntaipäivänä.
Meikä ja Bund, viimeisen kerran.
Viimeinen lounas Morriksen perheen kanssa Lost Heavenissa.
Mahtuu mahtuu! Jugurttikone tietty tärkeimpänä omaisuutena. Ja toinen matkalaukuista on Marjon!

... ja vielä mahtui tuliaisia helmimarkkinoilta! Tämä kuva on kuvakaappaus kännykän sovelluksesta, josta voi etsiä haluamansa osoitteen, ja ohjelma sitten kääntää osoitteeen kiinaksi. Tämän voi sitten näyttää taksikuskille ja päästä toivottavasti perille. On muuten varmaan taksiajelutkin hetkeksi ajeltu Suomeen päästyä.
Tällaisista maisemista olen herännyt viimeiset kolme aamua. Ylihuomenna ehkä jotain vähän muuta.
Viimeisessä pedikyyrissä. Rankkaa ja väsyttävää tämä arki täällä.
To do -lista huomiselle.

Zàijiàn Zhōngguó eli näkemisiin vain Kiina tältä erää! Katsotaan, jos saisin tuotettua tänne jonkun paatoksellisen loppukaneetin seuraavien päivien aikana, mutta ellen onnistu siinä, niin kiva kun luit näitä juttujani. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti