sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Teppanyakikitime!

Perjantai-iltana kokoonnuimme Gubeihin japanilaiseen teppanyaki-ravintolaan. Alkusyksystä kävimmekin jo kerran toisessa samalla konseptilla toimivassa mestassa ja nyt kun vieraitakin oli itse kullakin kylässä, niin olihan japanilaisia herkkuja päästävä syömään uudemmankin kerran. Minunkin aikani täällä Shanghaissa alkaa uhkaavasti jo loppua (alle neljä viikkoa enää Shanghai-aikaa ennen Thaimaan reissua!), joten nyt täytyy ottaa ilo irti tällaisista vähän erikoisemmista jutuista!

Otimme all-you-can-eat -menut, eli saimme tilata mitä tahansa listalta ja kaikki juomat kuuluivat mös hintaan. Illalle tuli näin hintaa 168 rämpylää eli parikymmentä euroa.

Timo pistää lammasta tulille.
Kokoonnuimme siis tuollaisen ison grillipöydän ääreen ja annoimme Timoksi ristimällemme kokille koko illaksi hommaa tilaamiemme ruokien paistamisessa. Sushit ja sashimit tulivat keittön puolelta.

Luumuviiniä, susheja ja grillausta odottavia merenelukoita.
Tiikerirapuja, tai jotain semmottii, hyviä kuitenkin!
Pojille lämmintä sakea. Oikeaoppisesti täällä kukaan ei saa kaataa itselleen juomaa. 
Minne se Timo nyt katosi?!
...no Timoa odotellessa; ganbei!
California rolleja
Ja lisää kalaa!
Tyhjennettyjä lihalautasia...
Kaikkensa antanut Marjo.
Mutta aina löytyy tilaa jälkkäribanskulle!
Vähän sytytysnestettä...
... ja liekkeihin!
Ja Lauralle vielä banskulettu!
Oli aivan huippua saada taas pitkästä aikaa vähän raikkaampaa ruokaa ja ennen kaikkea mun suurinta lempparia, kalaa! Kiinalainenkin ruoka on niin hyvää, mutta tukalasta olosta farkut päällä päätellen myös melkoisen rasvasta ja lihottavaa...

Ruokailun jälkeen käytiin vielä drinkeillä ja sitten takseiltiinkin tyytyväisinä mahat pullollaan kotiin keskustaan! Maukas ilta.

Laura, Anni, Marjo, Sara ja mansikkamargaritat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti