maanantai 23. syyskuuta 2013

Isku Mogadishuun jatko-osa!

Ja lisää Moganshanin reissukuvia! Perjantai oli reissun pääpäivä ja käytimmekin päivän Moganshan vuoren patikointireittejä tutkaillen. Melkoinen porratreenipäivä oli! Antaa jälleen kuvien puhua puolestaan.

Päivä valkeni kirkkaana Bamboo Guesthousessa.

Kaikki ruoat nautiskeltiin pihapatiolla.


...myös länsimainen aamiainen.

...joka koostui paahtoleivästä, kitalakeen kiinni tahmaantuvasta maapähkinävoista ja hilloista, munista, pähkinöistä ja hedelmistä. :D

Niin, että komia oli päivä ja sininen taivas!
Niin joo, ja tällaisesta huoneesta heräsimme!

Huikean tilava sillipurkki kuskasi meidät vuorenrinteeseen serpentiiniteitä pitkin ja niin vaan heitettiin eväsreput selkään ja lähdettiin kiertelemään pitkin polkuja.
Näytä... käsivarsi.

Hieno pikkuvesiputous löydettiin!

Ja sen kanssa piti saada kuva!

Ja koko jengi saatiin kuvaa kinumiehen ikuistamana!

Kovin oli nättiä. Ja mäkistä.
Make ja mä!

Tankkauksesta pidettin huolta noin vartin välein. Snickersien voimalla mentiin. Snickersit on täällä suklaapatukka numero uno!

Hiukan oli sumuista, joten ihan hirveän pitkälle ei näillä näkölahjoilla tiirailtu.
Jotain kukkuloita silti tallentui kameralle.

Siinä niitä kukkuloita yritettiin siristellä.

Kummitustalon katolla, monien rappusten jälkeen!Ja sitten saatiin ruokaa! Kaikki jaettiin, niinkuin täällä on tapana.
Nyt ollaankin jo takaisin arjessa täällä kotona kaiken härdellin keskellä. Tällä viikolla koulua on ihan joka arkipäivä ja vielä sunnuntainakin, ja sitten ensi viikko on kokonaan vapaana. Kiinalaiset juhlivat koko viikon itsenäisyyspäiväänsä. Me päätimme jäädä Shanghaihin, koska silloin koko maan liikenne menee ilmeisesti aivan sekaisin ja junat ja lennot ovat normaalia huomattavasti kalliimpia. Ja onhan täälläkin cityssä melkoisesti nähtävää jäljellä. Ja ehkä täälläkin on jotain häppeninkiä, johon on hieno päästä osalliseksi?

Muille ajankohdille on kuitenkin reissuja suunnitteilla! Huomenna menemme porukalla rautatieasemalle ostamaan junalippuja Pekingiin, jonne on tarkoituksena suunnata muutamaksi päiväksi kahden viikon kuluttua. Onhan se Kiinan muuri nyt tsekattava, kun tänne asti on lähdetty. Marraskuussa olisi kiva rahatilanteen ja viisumitilanteen niin sallissa poiketa myös Hong Kongissa ja sitten, tittididiii, eilen ostin lennot jouluksi ja uudeksivuodeksi Thaimaaseen Krabille! 20.12.2012-9.1.2014 vietetään Aasian lämmössä! Tarkoituksena on ainakin joulu olla Krabilla, mutta siitä sitten jatkaa matkaa Vietnamiin, Malesiaan tai minne nyt ikinä tuon kolmen viikon aikana huvittaakaan mennä. Jeehei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti