sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Isku Mogadishuun osa yksi!

... eiku Moganshaniin. Otimme kahdeksan hengen Suomi-jengillä irtioton Shanghain pölyistä ja melusta ja lähdimme torstaiaamuna kohti Moganshan nimistä pientä vuoristoaluetta noin 200km päässä Shanghaista. Olimme buukanneet pika-aikataululla majatalosta kahdeksan hengen dormin ja melkoisen luksumersun kuskaamaan meitä.

Kolmen päivän reissu oli loistava! Hauska, rentouttava ja kaikinpuolin onnistunut. Annan kerrankin kuvien puhua kilometrisepustuksien sijaan puolestaan. Tässä kuvia minun kamerasta ja iPhonesta sekä Marjon kamerasta sekaisin. Tulossa vielä seuraavien päivien kuvia sekä myös ehkäpä Miken ja Elinan huippukamerasta jotain parempilaatuista sisältöä.

Matkamese ja jengi, Elina kameran takana. Tauko paikallisella ABC:llä.

Neljän tunnin ajomatka jälkeen kohteessa, Bambo View Guesthousessa. 70rmb/yö (8,5e) ja kaikinpuolin mukava ja siisti paikka. Suosittelen lämpöisesti!
Joukkomme värikäs valmiina lähtemään matkaan kohti laguunia!

Vihreää luontoa ja sinistä taivaasta! Melkein tuli jo ikävä!

Kuumuudesta huolimatta iloista menoa!

Siellä se on, kirkas viilentävä turkoosi vesi!

Tsuida duida, osaamme uida - pysymme pinnalla!

Tyytyväinen uiskentelija.


Kotimatka sujuu näin!


Jonkun sähkömopo parkissa.
Bambumetsää


Tytöt oli näin reippaita!


Reippailu palkittiin majatalon keittiön BBQ-illallisella. Vartaat, wingsit, maissit, herneet, pavut, riisit, pihvit ja HERKKUPERUNAT ja muut katosivat alta aikayksikön Suomi-barbaarien suihin. Mitään ei jäänyt!

Ruokaa ja paikallista mietoa olutta!


Tyytyväiset retkeilijät pihapatiolla, pian ruokaa!

Ja jälkkäriksi moon caket, olihan torstaina kiinalainen tärkeä kuujuhla eli sadonkorjuujuhla! Ja nukkumaan mentiin jo ennen kymmentä. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti